Verbouwing bar

Bericht van SV Victoria over verbouwing bar:

Victoria gaat door met het verduurzamen en verfraaien van het park en clubgebouw. Het project, dat nu is gestart, betreft het centraliseren van de diverse schakelpanelen en de muziekinstallatie en het realiseren van 1 doorgetrokken bar, direct gevolgd door overige interieur aanpassingen.Waarom 1 bar? Op rustige momenten is er maar 1 horecamedewerker aanwezig, die dan werkzaam is aan de squash/tenniskant. De hockeykant is dan onbezet, wat terecht tot de nodige irritatie leidt. Meerdere medewerkers inzetten kan dit probleem oplossen, maar is vaak niet doelmatig. Het voordeel van 1 nieuwe doorgetrokken bar is o.a. dat het personeel achter de bar dan beide kanten kan overzien en bedienen. Bovendien ontstaat meer het idee van 1 clubgebouw. De barverbouwing is ingrijpend: het kantoortje en de huidige opbergruimte (waar je tegenaan loopt als je de centrale ingang kiest) verdwijnen op deze plek; de entree wordt veranderd, de keuken blijft op dezelfde plek, de omvang en de situering van de bar veranderen. Aan de hockeykant komt een vide met kantoorruimte. Zodra de doorgetrokken bar is gerealiseerd, komt er in het gehele clubgebouw één nieuwe vloer. Tevens worden aan de hockeykant de inrichting en het meubilair aanzienlijk vernieuwd. In totaal is voor dit project € 100.000 beschikbaar. Zoveel mogelijk werk gaan we zelf doen in plaats van uitbesteden. De projectleider is Loek Bles.

Tijdens de verbouwing blijft de horeca zoveel mogelijk open. Er wordt rekening gehouden met toernooien en competities. De nu ingeschatte doorlooptijd van het project is tot half augustus. De doorgetrokken bar vereist, dat we alert blijven op de “look and feel” van het clubgebouw als geheel. We onderkennen de eigenheid van hockey enerzijds en squash/tennis anderzijds. Tegelijkertijd willen we dat ons clubgebouw voor alle leden en bezoekers de reactie gaat uitlokken van sfeervol, gezellig, netjes en comfortabel. Bij vragen kunt u contact met de SV hierover opnemen.

 

Nieuws overzicht