Focus tennis academy

Focus Tennis Academy

Wil jij tennisles in de Victoria tennishal of nog een paar weken buiten op de gravelbanen van TV Victoria?

FOCUS tennis academy is een organisatie die nu vooral actief is in Rotterdam op Tennisclub Victoria in Kralingen (waar ook de prestatieve Academy gevestigd is), LTC Plaswijck sinds april 2015, TV Het Hofland in Schoonhoven sinds april 2016, TOP Papendrecht vanaf september 2017 en BE Quick Gouda vanaf september 2018.

De KNLTB maakt de laatste jaren in de scouting en talentontwikkeling een forse stap terug. Dit is aan de ene kant zorgelijk, aan de andere kant is dit een grote verantwoordelijkheid (lees kans!) voor de vereniging. De grotere verenigingen krijgen dus weer een voornamere rol en het wordt daardoor nog belangrijker om kwaliteit op de eigen club te bieden voor alle verschillende doelgroepen, van Tenniskids rood/oranje/groen tot aan zondag prestatiespelers. Wij zien TV Victoria als een vereniging waar alle doelgroepen volledig bediend moeten kunnen worden in hun wensen qua training en overige activiteiten, maar bij TV Victoria past ook een grote regionale uitstraling.

FOCUS heeft kwaliteitskeurmerk van de KNLTB.

FOCUS tennis academy heeft in juli van 2016 een partnership met de KNLTB gesloten, waarbij onze Academy een prominente rol krijgt in het opleiden van talentvolle spelers van 5 t/m 11 jaar (onderbouw) en 12 t/m 18 jaar (bovenbouw). De KNLTB, die Nederland weer bij de beste 10 tennislanden van de wereld wil hebben, is blij met FOCUS tennis academy als talentpartner. De rol van de KNLTB wordt minder uitvoerend en daarom werken ze graag samen met de beste mensen en de beste programma’s.  Gezien de kennis en ervaring van ons team, denkt Jacco Eltingh dat o.a. onze Academy hier zeker een rol in kan spelen. In totaal zijn er 7 tennisscholen uitgekozen. Wij zijn zelf uiteraard ook blij met deze samenwerking.

Alle verdere informatie hierover is te vinden op: http://knltb.nl/tennissers/jeugdtennis/jeugdopleiding/

De vereniging mag gebruik maken van dit keurmerk en draagt dus uit naar haar leden dat er met kwalitatief goede trainers lessen gegeven worden.

Tennisles: FOCUS verheugt zich op de komende periode en wil jullie bij deze mededelen dat de inschrijvingen voor de WINTERLESSEN zijn geopend.  Als je tennislessen wil volgen op de buitenbanen van Victoria dan is lidmaatschap verplicht maar in de tennishal is dit niet verplicht.

Als je wil gaan trainen kijk dan op de volgende link: inschrijven tennisles winter. Het is mogelijk om met een groep te trainen maar ook om je in te schrijven voor privé- of duo lessen, zie het inschrijfformulier. Wanneer je zelf een groepje hebt, of je wil samen met iemand trainen geef dit dan aan in het vakje “opmerkingen”.

Wij vragen jou eenmalig een account aan te maken in ons systeem ‘Yourtennis’. Hier heb je de komende jaren plezier van. Hierbij is het o.a. mogelijk een ‘ouder’- en onderliggend ‘kind’ account aan te maken (inschrijven tennisles victoria Focus winter "yourtennis")

Voor meer informatie zie de FOCUS site: http://www.focustennisacademy.nl/

Met sportieve groet,

Niels Stemerdink – FOCUS tennis academy