Zondag 7 juni

Buienradar

Nu.nl Tennis

Grand Slam-winnares Osaka bestbetaalde vrouwelijke sporter ter wereld
Naomi Osaka mag zich volgens het Amerikaanse zakentijdschrift <em>Forbes</em> de bestbetaalde vrouwelijke sporter ter wereld noemen. De tweevoudig Grand Slam-winnares lost Serena Williams af als nummer één van de lijst.
Federer troeft Ronaldo en Messi af als 's werelds bestbetaalde sporter
Roger Federer mag zich voor het eerst de bestbetaalde sporter ter wereld noemen. De legendarische tennisser laat Cristiano Ronaldo en Lionel Messi achter zich op een lijst die is gepubliceerd door het Amerikaanse zakentijdschrift <em>Forbes</em>.
Kvitová wint 'coronaproof' toernooi, Murray maakt volgende maand rentree
Petra Kvitová mag zich nu ook de winnaar noemen van een 'coronaproof' tennistoernooi. De Tsjechische wereldtopper was donderdag voor lege tribunes de beste op een evenement in Praag.
Nederlandse tennissers in geldproblemen: 'Coronacrisis bedreigt carrières'
Door de coronacrisis ligt het tennisseizoen al sinds maart stil en dat heeft zijn weerslag op de financiële situatie van een aantal Nederlandse proftennissers. Onder anderen Quirine Lemoine overweegt door een gebrek aan inkomen een punt achter haar loopbaan te zetten en dat geldt voor meer (lager geklasseerde) spelers.
Georgische tennisser Basilashvili opgepakt na vermeend slaan van ex-vrouw
De Georgische tennisser Nikoloz Basilashvili is deze week in zijn woonplaats Tbilisi gearresteerd op verdenking van het plegen van huiselijk geweld. Zijn ex-vrouw Neka Dorokashvili claimt dat de nummer 27 van de wereldranglijst haar heeft geslagen.
Clijsters wil comeback voortzetten: 'Ik heb het zeker nog niet opgegeven'
De comeback van Kim Clijsters is door de coronacrisis vooralsnog beperkt gebleven tot twee wedstrijden, maar ze weigert de handdoek nu al in de ring te gooien. De 36-jarige Belgische blijft erin geloven dat ze kan terugkeren in de tennistop.
Djokovic organiseert alternatief tennistoernooi in Balkanlanden
Novak Djokovic is niet van plan om nog maanden te wachten op het spelen van een toernooi. De Servische nummer één van de wereld organiseert volgende maand zelf een evenement in de Balkanlanden dat geldt als alternatief tijdens de coronacrisis.
Australische tennislegende Ashley Cooper (83) overleden
De Australische tennislegende Ashley Cooper is vrijdag op 83-jarige leeftijd overleden. De viervoudig Grand Slam-winnaar in het amateurtijdperk was al geruime tijd ziek.
Meer van Nu.nl Tennis