Dinsdag 17 november

Buienradar

Nu.nl Tennis

Bertens mist Australian Open vanwege operatie aan achillespees
Kiki Bertens moet de Australian Open van volgend jaar noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan. De 28-jarige Westlandse heeft een operatie aan haar achillespees ondergaan en is maanden uit de roulatie.
Federer op koers voor rentree: 'Maar kan nu nog niet twee uur tennissen'
Roger Federer is nog altijd niet volledig hersteld van zijn langdurige knieblessure. De Zwitser verwacht wel dat hij volgend jaar in januari mee kan doen aan de Australian Open.
Görges zet kort na beëindiging samenwerking met Sluiter punt achter carrière
Julia Görges heeft woensdag besloten een punt achter haar tennisloopbaan te zetten. De 31-jarige Duitse neemt dat besluit drie dagen nadat ze de samenwerking met haar coach Raemon Sluiter heeft beëindigd.
Tennisser Querrey vlucht na besmetting uit Rusland en moet vrezen voor straf
Tennisser Sam Querrey en zijn gezin zijn deze week na een positieve coronatest met een privévliegtuig gevlucht uit Rusland, waar hij mee zou doen aan het toernooi van Sint-Petersburg. De ATP is een onderzoek gestart naar het incident.
Sluiter gaat niet verder als coach van ervaren Duitse Görges
Raemon Sluiter gaat niet verder als coach van Julia Görges. De Rotterdammer en de ervaren Duitse tennisster hebben gezamenlijk besloten een punt te zetten achter de samenwerking, zo bevestigt Sluiter zondag na berichtgeving door <em><a href="https://www.telegraaf.nl/sport/117185992/raemon-sluiter-gaat-niet-door-met-julia-gorges" target="_blank">De Telegraaf</a></em>.
Video | Murray en Zverev spelen potje tennis op dak van stadion
Alexander Zverev en Andy Murray hebben woensdag een potje tennis gespeeld op het dak van de LANXESS arena in Keulen. In de Duitse stad vindt deze week een indoortoernooi plaats.
Bertens zet punt achter seizoen en richt zich op Australian Open
Kiki Bertens heeft haar laatste wedstrijd van het jaar al gespeeld. De Westlandse zet een punt achter haar seizoen en richt zich op 2021, bevestigt haar coach Elise Tamaëla maandag aan NU.nl.
Video | Medvedev slaat racket twee keer kapot na nederlaag in eigen land
Een woedende Daniil Medvedev sloeg donderdag twee keer zijn racket kapot na zijn nederlaag op het toernooi van Sint-Petersburg. De Rus kon het verlies tegen de Amerikaan Reilly Opelka in het bijzijn van zijn thuisfans duidelijk moeilijk verdragen. De titelverdediger verspeelde in de beslissende derde set vier breakpunten en verloor na bijna twee uur (6-2, 5-7, 4-6).
Meer van Nu.nl Tennis