Lidmaatschap

Als je wil trainen bij een van de tennisscholen van TV Victoria moet je lid zijn bij TV Victoria aangezien je traint op onze banen. Het tennis seizoen loopt van eind maart t/m ergens in oktober, mede afhankelijk van het weer. Als lid kan je onbeperkt tennissen. Je moet altijd eerst afhangen in het clubhuis op het digitale afhangbord met een KNLTB pas. Het complex heeft 11 banen! Verder zijn er nog drie padel banen waar je apart van ons lidmaatschap een baan kan huren. Er wordt in het voorjaar en het najaar competitie gespeeld waarvoor je je kan aanmelden. Tzt wordt dat op de site gemeld en er zijn verschillende speeldagen. Bij regen kan er mogelijk in de hal gespeeld worden echter dit staat los van TV Victoria en derhalve moet hiervoor betaald worden wat aan de bar in het clubhuis gedaan kan worden.

Als er vragen zijn kunt u mailen naar secretaris@tv-victoria.nl