Geen fietsen of scooters/brommers/motoren

Waarschijnlijk ten overvloede, maar mogelijk is niet iedereen meer goed op de hoogte van onze "regels".

Daarom toch nog even ter herinnering: fietsen, scooters en motoren mogen niet binnen het hek van Victoria geparkeerd worden. De mogelijke "uitvluchten" variërend van: ik heb geen goed slot, het fietsenrek was vol etc GELDEN NIET.

Zowel squashleden als padelleden worden op de hoogte gebracht dat hun vervoersmiddelen niet op het terrein geparkeerd mogen worden maar laten wij in ieder geval het goede voorbeeld geven.

Competitie in volle gang

De competitie is nog volop bezig en morgen belooft ook weer een mooie speeldag te worden. Ons eerste team gemengd zondag speelt heel erg goed in de hoofdklasse, momenteel staan ze tweede. Het is echt ontzettend mooi tennis om te bekijken. De laatste twee zondagen (27 mei en 3 juni) spelen ze thuis en kunt u ze aanschouwen. Lianne, Sabine, Lizette, Stefan, Alexander en Kevin veel succes morgen uit bij THOR.

Ook spelen veel jeugd leden zondag competitie wat echt heel leuk is om te bekijken. Zie op de site bij competities om te zien wie wanneer speelt.

Contributie wijziging

Afgelopen dinsdag 13 maart werd tijdens de ALV de contributie wijziging besproken en werd deze goedgekeurd.

Zie bij lidmaatschap voor de bijdrage dit seizoen.